pH 8.22


 

Saka water is natuurlijk hoog alkalisch mineraal water met een pH waarde van 8.22.

Waarom Alkaline water

Alkaline Water is de term voor water dat een basische pH waarde heeft. In de wetenschap wordt dit water aangeduid met de term Basisch Water oftewel Alkaline Water.

Onze algehele gezondheid wordt mede bepaald door het zuurbalans van het lichaam, welk van nature licht alkalisch is (een pH waarde van rond de 7).  

Uit de meeste medische onderzoeken blijkt, dat een zure omgeving het meest ideale milieu voor het ontstaan en voortbestaan van ziekten vormt. Zij stellen daarbij, dat ons lichaam in staat moet worden gesteld die zure condities te elimineren of te voorkomen. 

 

De anti-oxiderende werking van Alkaline Water gaat de gevaarlijke vrije radicalen in het lichaam tegen en versterkt het immuunsysteem. Vrije radicalen zijn instabiele zuurstofatomen die, wanneer in overmaat aanwezig in het lichaam, gewone cellen beschadigen. Een overmaat aan vrije radicalen wordt daarom ook als aanstichter van een groot aantal ziektes aangewezen. 

 


Een te zuur lichaam vormt immers een broedplaats voor ziektekiemen en andere bacteriën en virussen.

 Wereldwijd drinken dagelijks vele miljoenen mensen Alkaline Water ter verhelping en voorkoming van hun medische klachten. Een goede flora is nl van groot belang voor de algehele gezondheid van het lichaam.